Sesamfrön

Sesamfrön har använts som krydda, topping och en källa för ätbar olja i över 5 000 år. Det var långt innan dess olja började utvinnas för hår- och hudprodukter.

Chia

Att odla chiafrön är en av de äldsta traditionerna i världen, eftersom de redan var kända av aztekerna! De innehåller antioxidanter och omega-3-fettsyror.

Vallmofrön

Vallmofrön används ofta som topping på bakverk som citronmuffins och bagels. Dessa små, svarta bönformade frön innehåller kalcium och magnesium och används även för att framställa olja.

Havssalt

Havssalt har en god mineralbalans och ger knäckebröd lite extra smak. Det kan också passa fantastiskt med ett sött pålägg som äpplen.

Surdeg

Det sägs att surdegen upptäcktes när någon glömde en deg ute, och den började jäsa av sig själv. Det är sådana misstag vi vill upptäcka!

Havre

Vi tycker att havre passar vårt redan lantliga knäckebröd, och precis som med våra ingredienser gör vi det enkelt för oss och tillsätter dem i princip som de är. Inget krångel. Ett härligt, mättande knäckebröd att kanske börja dagen med.

Glutenfritt

Våra glutenfria alternativ är underbart knapriga för de som är glutenintoleranta eller känsliga mot gluten. Samma smak som Wasa knäckebröd, med sin distinkta textur och helt utan gluten.

Herbs

With its fresh flavour and its sweet, pungent fragrance, basil adds a fantastic extra touch to your meal or snack. Try it for some Mediterrean vibes!

Extra knaprigt

Den distinkta knaprigheten i Wasa knäckebröd gör dem till det perfekta valet för en måltid eller ett mellanmål. Njut av deras krispiga, grova textur med topping, eller helt utan!

Fibrer

De flesta av oss har hört att fibrer är viktiga för matsmältningen, och vi älskar fibrer. Det ger våra produkter den där mättnadskänslan, och vi vill inte att du ska gå runt med en tom mage.

Kanel

Kanel är både sött och kryddigt och tillför en fantastisk twist till måltiden eller mellanmålet. Vi rekommenderar den starkt under kalla dagar eller kvällar.

Paprika

Paprika är en av de mest populära kryddorna i hela världen och uppskattas för sin kryddiga smak och starka varma färg.

Gräslök

De flesta känner till gräslök som garnering, men vi är också förälskade i dess lökliknande smak, vilket ger den där extra kryddiga känslan.

Basilika

Med sin fräscha smak och sin söta, fylliga doft tillför basilika en fantastisk extra touch till måltiden eller mellanmålet. Prova det för att få en medelhavskänsla!

Chili

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.